Stressivapaaksi

Koetko itsesi väsyneeksi?

Johtuuko väsymyksesi myönteisen stressin puutteesta vai energiaa vievän stressin ylikuormituksesta? Kannattaako siis täysin stressivapaaksi edes pyrkiä?

Valmennuksessamme saat työkaluja

  • fyysiseen jaksamiseen: ravinto, uni, liikunta, hengitys, rentoutus
  • henkiseen jaksamiseen: töiden ja/tai arjen askareiden priorisointi ja järjestely, toimivat työtavat, uskomusten, asenteiden ja ajattelun muuttaminen ja tunteiden tyynnyttäminen sekä erilaisten ihmisten kanssa toimiminen
  • elämän nosteen `flown´lisäämiseen vuorokaudessasi

Käsittelemme teemoja sekä työn viitekehyksessä että arjessa.

Valmennuksen kesto on 3 tuntia ja halutessaan voi valita valmennuspäivän päätteeksi kuumakivi-, pää-, niska- urheilu- tai klassisen hieronnan, 15-30 min.

Valmennus pidetään Linnaisten Kartanon maisemissa Espoon ja Vantaan rajalla Kehä III sisäpuolella. Auton saa parkkiin lähelle. Bussi tulee n 800 m päähän rakennuksesta. Ruokailu tapahtuu Hämeenkylän Kartanolla Kehä IIIse lähellä.

Maksimiryhmäkoko Kartanolla on 8 henkilöä, jos kaikki tahtovat hieronnan. Tällöin osa hieronnoista aamupäivän aikana ja toinen puolikas osallistuu valmennukseen ja iltapäivällä ryhmät vaihtuvat toisinpäin.

Maksimikoko ilman hierontoja on 15 hlöä.

Vaihtoehtoisesti tulemme valmentamaan yrityksenne tiloihin. Hierontapalvelua ei yrityksen tiloissa. Maksimiryhmäkoko 30 henkilöä.

Syksylle 2016 löytyy vielä vapaita aikoja perjantaisin.

Jos tahdot lisätietoja, ota yhteyttä sivuillamme olevalla yhteystietolomakkeella tai soittamalla 040 5825613.