Kokonaisvaltaiset hyvinvointipalvelut

Yrityksemme tuottaa yrityksille, yrittäjille ja yksittäisille ihmisille hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Meille se tarkoittaa aina fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista lähtien omannäköisen minäkuvan ja/tai yritystä edustavan minäkuvan rakentamiseen.

Moniammatillinen tiimimme koostuu pitkän työuran tehneistä eri osa-alueiden valmentajista, ohjaajista, terapeuteista ja hoitajista. Jokainen tiimimme jäsen toimii yrittäjänä tässä arvoverkostossa.

Kartoitusten, testien ja syvähaastattelujen pohjalta rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteellisen ja räätälöidyn ohjelman. Jokaisella asiakkaalla on oma vastuuhenkilö, jonka tehtävänä on seurata kehitystä ja tarvittaessa muuttaa ohjelman palveluita varmistamaan tavoitteiden saavuttaminen.

Yrityksille ja yrittäjille tarjoamme stressivapaaksi- ja tunnepäiväsi-valmennuksia. Päivät voivat pitää sisällään sekä valmennusta että hoitoja tai pelkästään valmennusta.

Meille tärkeitä arvoja ovat erilaisuuden kunnioittaminen, kokemus kannettuna olemisesta koko ohjelman ajan, tavoitteiden mukaisten tekemisten tunnistaminen, läsnäoleva kohtaaminen ja jatkuva kehittyminen kaikilla osa-alueilla.

Ihmiseltä ihmiselle

Tervetuloa asiakkaaksemme!